Velkommen til fylkesbiblioteket - ikon
Nord-Trøndelag fylkesbibliotek
Nettjenester
NT Leser - logo

Ebokbib-logo

Løse oversettelser til sørsamisk

Ungint-logo

Namdalsbibliotek-logo

Trøndelag samsøk-logo

DKS-logo

Skolebibliotek-ressursenter
Fantasyfestivalen 2016 - for leseglede og eventyrlyst
Kremen av norske fantasyforfattere møtes på Verdal 11.-13. november, når Nord-Trøndelag fylkesbibliotek inviterer til Fantasyfestival for første gang.

Vi håper at denne helga vil bidra til å fremme leseglede og kreativitet, og skape gode minner og lesevennskap, sier May Britt Lagesen, som er fylkesråd for kultur i Nord-Trøndelag.

På festivalen vil ungdom og interesserte voksne kunne møte forfatterne Siri Pettersen, Martin Fyrileiv, Sigbjørn Mostue, Tonje Tornes, Tone Almhjell, Torbjørn Ø. Amundsen, Ann Sylvi Larsen og Vetle Bredeli. Det tilbys også «laiv» i biblioteket, tegnekurs, skrivekurs og cosplay-oppvisning. For nysgjerrige foreldre tilbys det introduksjonsforedrag av typen «Hva er fantasylitteratur?» og «Hvorfor leser ungene grøss?». Bokbussen i Sør-Trøndelag deltar også, og vil være base for spontan bokprat.

Festivalen arrangeres av fylkesbiblioteket i samarbeid med Verdal bibliotek og de andre bibliotekene i området. Den er finansiert med pengene fylkesbiblioteket og prosjektet «Nord-Trøndelag leser» mottok fra «Biblioteksentralens formidlingspris» i mars 2016.

Selv om hovedbasen er på Verdal, er det også et «filialarrangement» i Overhalla bibliotek fredag kveld, hvor du kan møte Siri Pettersen og Martin Fyrileiv.

 

Filer til nedlasting:
Fantasyfestivalen plakat 2016 (pdf)
Fantasyfestivalen skjermplakat HD 2016 (jpg)
Fantasyfestivalen Facebook-sidecoverfoto 2016 (jpg)


Følg oss
Kontakt
Post
Nord-Trøndelag fylkesbibliotek
Postboks 2560
7735 Steinkjer
E-post
fylkesbiblioteket@ntfk.no
klassesett@ntfk.no
Direkte til ansatte
Telefon
Sentralbord:
Klassesett:
Direktenr:
74113600
74114341
Ansatte
Bibliotek-guiden NT